Contacteer Blauwe Wolk

mobiel +32-477-581356

Blauwe Wolk (Blue Cloud) is an alter ego; a reporter who hosted a blog on the events at the Blauwhaus. He is named after a somewhat scary sculpted head (bound with Ducttape to a birch tree) of a Native American, which was discovered by Gagarin during an exploration near the fishing ponds in Waasmunster.#Blauwhaus is een neologisme van kasteel Blauwendael (Waasmunster) en het Bauhaus (Weimar) met een vette knipoog naar het Red House (Londen) van William Morris waar hij zich liet omringen door zijn prerafaëlitische vrienden.

Blauwhaus (when used as a grammatical subject) is a phantasmagorical construction with autobiographical significance, like a kind of super ego; the artist/initiator as a group or collective of like-minded people. The phantasm, however, is powered by real-life occurrences:

#Blauwhaus is/was een spel van ‘maken’ en ‘denken’ over onze toekomst en ons verleden in het semi-pastorale decor van ‘de groene parel van het Waasland’.

#Blauwhaus is een experiment van Wim Wauman in het kader van zijn spirituele en pragmatische queeste naar de invloed van het ‘hart’ op de ‘ziel’ en vice versa.

#Blauwhaus is een situatie waar de bron bereikbaar wordt omdat de ontmoeting door de verbeelding centraal werd gesteld.

#Blauwhaus is een vruchtbaarheidsonderzoek in dubbele bodems via de theatrale opvoering van team- en veldwerk dat zich wil wortelen in het hart en de ziel participanten.

 #Blauwhaus is een eend in het water die een lieflijke golf van warm enthousiasme en opschudding veroorzaakt; een poëtische oproep.