Robert Fludd

Houten ladders

Omdat we hoger willen reiken dan de begane grond en dieper willen graven dan de Sigma ontpolderingskranen.

We komen ze lenen Katrien!


Bewakers

Inwoners van het Waasland die toezicht willen houden op zondag 26 mei (namiddag) bij een kunstwerk in de publieke ruimte rond kasteel Blauwendael, langs de rode en blauwe Roosenberg wandelroute en haar merkwaardige aftakkingen. Die de nieuwsgierige bezoekers verhalen vertellen over de tekens die verbonden zijn met de lokale geschiedenis en aldus door bewustwording kunnen bijdragen aan een verbondenheid die een …. wordt vervolgd.


Huis voor de Handen

Ruimte om het Blauwhaus avontuur verder te ontwikkelen en de kiem van dit project verder te laten uitgroeien tot een trekpleister voor kunstenaars, makers en denkers.

Een atelier waar alles kan met respect voor de omgeving, waar waardeloze objecten omgetoverd kunnen worden tot boodschappers en opgeslagen kunnen worden tot ze opnieuw geactiveerd worden door een dream team. Blauwe Wolk droomt van een onbenutte plek die gehuurd kan worden om magie te verrichten.


Huis voor de Geest

Ruimte om tot bezinning te komen. Om te reflecteren over de dag van vandaag en te dromen over een vruchtbare toekomst. Een stilteplek met perspectief. Een bureau om te schrijven in de periode die volgt op 1 juni.


Persmagnaat

…die golven kan opwekken en ons gedeeld avontuur in de schijnwerpers kan plaatsen.