Vertakkingen

 
_MG_2265_blue_web.jpg

Academie Waasmunster

Gemeentelijke Academie Voor Schone Kunsten Kerkstraat 51, Waasmunster

3 mei Workshop door ‘floral pilgrim’ Alice McCabe (Londen) voor de jongeren van de academie (18u30-22u)

9 mei Leven en werk van Pieter Breugel (1525-1569) Lezing door Leen Huet in de bibliotheek van de academie vanaf 19u30. Inschrijven via: jmb@academiewaasmunster.be

Medeorganisator van het Blauwhauw-project.

_MG_2333_web.jpg

The House for the Mind

Roosenberg abdij (rondleiding)

30 april Rondleiding voor Dr. Caroline Voet (KUL) naar aanleiding van de onderzoeksdagen georganiseerd i.s.m. ARIA (UA).

26 mei Café ‘In de wolken’ (uit Kortrijk) servers blauwe thee en koekjes, de organist van de abdij brengt een stuk muziek van Igor Stravinsky ten gehore bij de fresco van zijn zoon Theodore Stravinsky.

Pontrave.jpg

Pontrave polders aan de Durme

1 mei Potluck picknick vanaf 11u op textiel van de Manta fabriek (Sole Mio dekens, dweilen,…). Iedereen welkom.


Heart.jpg

The House for the Heart

Deze locatie, een leegstaand huis, werd ons aangeboden door de vriend van de zus van de vriendin van een vriend.

Hij, Kristof De Picker heeft het met zijn vader (Maurits De Picker) volledig opgetrokken en nu staat het te koop. Adam Galach en zijn kompaan Matti mochten er een week (gratis) verblijven en tijdens de ‘Ommegang’ (26 mei) konden de medewandelaars hun installatie bewonderen, een kleine stad met uitgetekende verhalen van de bewoners die ze de voorafgaande week hadden tegengekomen. In een andere kamer projecteerden we het werk van Isabel Bouttens, dat live werd versterkt door de plaatselijke atmosfeer en een indrukwekkende live performance van internationaal geprezen muzikant Pieter Stas.